A Secret Weapon For تخریب ساختمان در تهران

در حالی که دادگستری خوزستان، از احضار و دستگیری حسین عبدالباقی، مالک و پیمانکار برج دوقلوی متروپل خبر داده بود،[۶۴] اما فردای حادثه، دادستان اهواز بنا بر گزارش پزشکی قانونی استان خوزستان مدعی شد که عبدالباقی در جریان ریزش ساختمان زیر آوار مانده و درگذشته است.[۶۵] صادق جعفری چگنی (دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان) در این رابطه گفت: «با توجه به کشف اسناد هویتی حسین عبدالباقی در البسه یکی از قربانیان حادثه که غیرقابل تشخیص بود، دستورها مقتضی برای تشخیص هویت متوفی از طریق واحد تشخیص هویت فراجا و پزشکی قانونی صادر شد که در نهایت هویت وی مورد تأیید قرار گرفت.

اولین و بهترین روش فروش ضایعات ناشی از تخریب به ما هست. شاید خرید و فروش ضایعات برای شما آسون نباشه ولی این ضایعات مثل آهن ، شیرآلات ، درب و پنجره و … معمولاً ارزشمند هستن و میشه با فروش اونها به تیم تخریب ساختمان حبیبی پول خوبی بدست آورد و قیمت تخریب ساختمان رو با این کار بشدت کم میکنید و حتی شده در پروژه هایی که در قبال خرید ضایعات، هزینه تخریب ساختمان کاملا رایگان تموم شده!

تخریب ساختمان در بازار تهران با چه قیمتی ارائه می‌شود؟

پیمانکاری حبیبی تحت عنوان برند معتبر «آی تخریب» پس از سال ها کسب تجربه موفق در زمینه تخریب ساختمان در تهران و شهرهای اطراف و همچنین خاکبرداری اصولی ، آماده خدمت رسانی به مشتریان عزیز می باشد.

[پیوند مرده] ↑ «باقیمانده ساختمان متروپل آبادان تخریب می‌شود». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۵-۳۰. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

از دیگر اشیا قابل انتقال حین تخریب می توان موارد زیر را نام برد:

عزاداران این حادثه در شب پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱، اقدام به آتش زدن مغازهٔ خشکبار پدر حسین عبدالباقی زدند.[۱۱۵]

مثلاً برخی از موارد مشمول مواردی مثل ماده ۱۲ و یا کمیسیون ماده ۷ باغات می شوند و همین عامل روند صدور پروانه را کُند می کند. مدیریت شهری اختیاری در خصوص این شرایط ندارد و نمی توان کاری انجام دهد.

↑ «افزایش فوتی‌های حادثه متروپل به ۲۶ نفر (فیلم)». عصر ایران. ۶ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

اسامی افراد محکوم‌شده عبارت بود از: امین تقوی‌فر، امیر اسماعیلی وردنجانی، عبدالرضا نادریان‌فر، سعید پارسافر، محمدقنبر دزفولی، محمودرضا شیرازی، حسین حمیدپور، علیرضا بازافت، عیسی محمدپور، خرم مولائی، مهدی ذوقی، محمد حویزاوی، فریبرز دائم‌الذکر، علیرضا بچاری، محمدحسن حیاتی، امید طه‌زاده، سیدجمال‌الدین موسوی، محسن وزیری قنات نوئی، محمدرضا صالحی وانانی و محمد خواجه‌پور.[۷۹] در آبان ۱۴۰۱، این حکم در دادگاه تجدیدنظر تأیید شد.[۸۰]

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران علت کندی آواربرداری، احتمال ریزش مجدد ساختمان و وجود افراد در زیر آوار است.

تا آخرین لحظه و تا آخرین فردی که ادعا شود زیر آوار مانده کار آواربرداری ادامه پیدا خواهد کرد.[۲۲]

↑ «کشف اجساد متروپل ساختمان در تهران تا سه روز آینده به پایان می‌رسد». خبرگزاری برنا. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

در غیر اینصورت همسایه ها حق شکایت دارند و امکان دارد که از ادامه عملیات جلوگیری شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *